m4clogo 150
Dissabte 20 d'octubre 2018
Fàbrica Damm
C/ Rossellò, 515
logoXemio

 

Music for Cancer Tribute (M4C Tribute) una trobada solidària amb l’objectiu de recollir fons per finançar Xemio que tindrà com a activitat principal la música en directe, sense deixar de banda altres activitats afins per donar a conèixer la malaltia i el projecte. Cerquem la participació ciutadana i volem oferir diversitat i pluralitat en les propostes musicals per apropar-nos a un públic variat i heterogeni, que comparteixi la mateixa inquietud i ganes de donar suport.

El el professor universitari Antoni Roig, especialista en narrativa transmèdia, en Jordi Maddaleno, expert en programacions clàssiques, juntament amb la Sílvia Pujalte, divulgadora musical, seran els encarregats de la programació cercant la pluralitat i la col·laboració de músics i artistes solidaris amb la jornada. L’organització es complementa amb Alberto Sanz, Montserrat Bautista, Fernando Herrero, Montserrat Domènech, Núria Balcells, Maite Llopis, Josep Alcaraz  i Joan Grau.

La fundació iSYS està desenvolupant Xemio, un projecte que ajudarà els malalts de Càncer a viure millor el dia a dia de la malaltia quan estiguin a casa seva. Imma Grau directora de la fundació, n'és la seva creadora arran de la seva experiència vital com a pacient de Càncer. Una experiència que va compartir amb altres afectades del Grup Àgata i l'oncòloga Montserrat Muñoz. La seva vivència juntament amb el seu bagatge professional (més de 10 anys fent divulgació a l'Hospital Clínic i dirigint forumclinic) han cristal·litzat en Xemio.

 

Compra aquí tus entradas

ticketea by Eventbrite

TRIBUTE

Recercasolom4clogo h40

mary claire

Mary Claire King

Assistènciasolom4clogo h40

mariCarmen

Maria del Carmen Alonso

Pacientssolom4clogo h40

teresa

Teresa Ferreiro